Fernbus Simulator Újratöltve – DevDiary #19

Az október havi összefoglalónkban említettük már, hogy mi mindenen dolgoznak a TML-es srácok. Az éppen aktuális, szám szerint a 19. videós fejlesztői naplóban pedig számos infót megtudtunk a játékhoz a közeljövőben érkező tartalmakról. A videókat megtaláljátok a TML YouTube csatornáján is, de csak a rend kedvéért összefoglaltuk nektek magyarul, hogy mire számíthatunk a következő hónapokban.

Fernbus Simulator Reloaded
Az 1.15-ös frissítés végleges verziója még a héten várható, feltéve, ha nem üti fel a fejét semmilyen komolyabb hiba. Ez egy akkora lépés lesz előre, hogy a játék a legutóbbi béta óta büszkén viseli a reloaded, vagyis újratöltve jelzőt. A változások listája igen hosszú, kezdve az Unreal Engine 4.16-os verziójának köszönhető teljesítmény javulással és töltési idő csökkenéssel, a fényrendszer is alapos frissítésen esett át, ahogy számos város is kapott némi törődést, és még egy új település, Stralsund is rákerült a térképre. Emellett javult az MI közlekedés, frissültek a buszok hangjai és fizikája, és sok minden más. A frissítés megjelenése után kapunk egy részletes változásjegyzéket is.

Usedom, Ausztria, Svájc
A játékhoz egyelőre három pályabővítő DLC-ről tudunk, ezek Usedom, Ausztria és Svájc, valamint Franciaország. Itt az előbbi kettőről lesz szó. A német-lengyel határon fekvő szigetet ingyen kapjuk meg, és számos új elemmel bővíti a játékot, amiket majd a játék szerkesztőjében is használhatunk, Svájc és Ausztria pedig lélegzetelállító, hegyvidéki tájjal igyekszik elvarázsolni minket.

Multimedia DLC
Rádiót kap az FBS. Számos licencelt zeneszám közül választhatunk majd, különféle műfajokból, és ezen felül dinamikus közlekedési, valamint időjárással kapcsolatos infókat is megtudhatunk menet közben.

ComfortClass DLC
Eddig egy Setra és egy VDL buszokat tartalmazó DLC lett bejelentve, ezúttal az előbbiből kaptunk egy képet, ami a műszerfalat mutatja.

Modding Tools
Végül pedig essen pár szó a játék szerkesztőjéről. Ez sincs már messze, a kiadás az 1.15-ös frissítés után várható.

A TML-Studios fórumán további képeket találhattok. Mi nagyon várjuk már a végleges kiadást, és kíváncsiak vagyunk, hogy a továbbiakban mivel bővül még a játék. Aki esetleg hiányolta a TML városi busz szimulátorát, az se csüggedjen, a következő fejlesztői naplóban a The Bus kapja a főszerepet.

Hozzászólások
Hasonló bejegyzések