Ez történt szeptemberben

Majdnem menetrend szerint érkezik a szokásos havi összefoglalónk. Ezúttal nem találtunk túl sok újdonságot, de a szokásos szereplők mellett akad itt egy régi visszatérő is, és pár új letöltés. Ez történt szeptemberben.

LOTUS-Simulator – Oriolus Software
A koblenzi szimulátor napokról készült videót korábban már posztoltuk a Facebook oldalunkra, így ezt itt nem ismételnénk meg, találtunk azonban egy interjút, amiben Marcel mesél ezt-azt a játékról. A videó igaz, augusztusi, és sok újdonságot nem tudunk meg belőle, de ismételni sosem árt. Érdemes megfigyelni a monitor bal felső sarkában az fps számlálót, jócskán 60 képkocka per másodperc feletti értékeket kapunk. Ezen kívül pár új képet is találtok a játék oldalán.

The Bus – TML Studios
A Nordrheintv PLAY nevű YouTube csatornán feltűnt egy újabb videó a TML legújabb buszos játékáról. Ezúttal a többjátékos módot láthatjuk működés közben, valamint szó esik karrier módról is.

Autodromo Busotto – fuljo
Újra folytatódnak a munkálatok a buszon. A kaszni textúrafelbontása a korábbi 1024×1024 pixelről 2048×2048 pixelre nőtt, az ANNAX mátrixkijelző le lett cserélve LED-re, a scriptek a Krueger++ modból, a textúrák pedig Italien83-tól érkeztek. A beltérben felkerültek a különböző hirdetések, amiket setvarokkal kapcsolhatunk. Készült egy teljesen új kijelzővezérlő rendszer is. Az Aesys KC640 a gyári IBIS-t hivatott leváltani, íme működés közben. A Citaro Facelift-ből ismert AEP jegykezelők is komoly átalakításon estek át, az utastérben pedig háromféle FAINSA Arianne típusú ülés közül választhatunk majd, természetesen setvarokkal.

autodromo_fuljo_2017_szept

Ikarus EAG 395 – JXBell, padarmartin, Ratti
A busz már a végső hibakeresés fázisában van.

MAN Lion’s City A95 – johnlee213
A sofőrkabin és a felső szint komolyabb átdolgozáson estek át, a busz magassága is be lett lőve, hogy jobban hasonlítson a valódi “kabrió” A95-ösökre.

MB O402 – Florian W.
Még él a projekt, felkerültek és működnek az ajtók, bár a kapaszkodók még hiányoznak róluk.

Sanos S115 – NemorusMens
Kopottas textúrák is készültek a buszokhoz.

Volvo 7700A – Skinner_11
Készül a zárt fülke a budapesti Volvokhoz.

Volvo 7700 – Busfahrer-JJ
Íme a Volvo hangpróbája.

ZIS 127 – Лаймис
Mostantól a busz festhetősége is biztosított.

Dopiewo – kacper_2000
Újabb fiktív lengyel pálya került elő, 5 nappali és 2 éjszakai járatot fog tartalmazni, átlagosan 20 perces menetidővel.

09500104484982823173

Eberlinsee – Kartoffelphantom
Magunk mögött hagyjuk a várost, és olyan részről láthatunk képeket, amit korábban még sehol nem mutatott meg a készítő.

Oktyabrsk – Bushido
Sajnos a való élet kötelezettségei mellett nem jutott annyi idő a pálya maradék hibáinak javítására, mint kellett volna, így a megjelenés el lett csúsztatva október 15-re.

Új megjelenések:

Hozzászólások
Hasonló bejegyzések