Beharangozó: HafenCity – Hamburg modern DLC

Darius Bode legújabb kiegészítője, a HafenCity – Hamburg modern visszatér a kikötővárosba, ahol modern hibridbuszok volánja mögött két új járaton vezethetünk. Utunk az Elba mentén vezet majd, ahol számtalan látnivalót lesz lehetőségünk felfedezni. Láthatjuk az úszódokkokat, az Elbai Filharmónia koncerttermet, a Hamburger Dom-ot, és sok minden mást. Vasárnaponként pedig a halpiac nyitva tartása miatt módosított útvonalon közlekednek a buszok.

hafencity_dlc_beharangozo_1

Különösen változatosak az új 6-os és a 111-es járatok. A 18,6 kilométernyi útvonal több, mint 50 megállót érint. A különböző vonalvezetések miatt pedig a járatoknak összesen 7 végállomása van, különböző indulási- és pihenőidőkkel. A Hamburg Tag und Nacht kiegészítő birtokosai a már jól ismert 109-es és 688-as járaton is vezethetnek, ha úgy hozza kedvük, így nekik összesen 4 vezethető járatból, és egy új, valósághűen elkészített buszgarázsból áll majd a játéktér.

hafencity_dlc_beharangozo_2

A kiegészítő két új busszal gazdagítja a játék járműparkját. A 7900 L és 7900 LH típusok pontosan a hamburgi testvéreknek megfelelően lettek elkészítve, és a számtalan új hang, valamint az új festések mellett valósághűen működő párhuzamos hibridhajtás is benne foglaltatik a csomagban.

Természetesen a menetrendek, a jegyárak, a fizetőeszközök, valamint az utasok mondanivalói mind, mind a valóságnak és az időszaknak megfelelőek, az új, modern MI autók és a részletesen kidolgozott vonatok és hajók pedig még hitelesebbé teszik a környezetet.

hafencity_dlc_beharangozo_3

Főbb jellemzők:

  • Valósághűen megépített 6-os és 111-es buszjáratok, összesen 18,6 km új szakasszal és több, mint 50 megállóval
  • Modern hibridbuszok szóló és csuklós változatban, a valóságnak megfelelő hangokkal, funkciókkal, festésekkel és sablonokkal
  • Animált hamburgi látványosságok, pl.: hajók, halpiac és a “Dom” karnevál
  • Új, modern MI járművek, taxik és bevetésre vonuló rendőrautók
  • Részletes környezet működő utastájékoztatással, utcanévtáblákkal, stb.
  • Eredeti menetrendi adatok minden járathoz
  • Buszgarázs működő sorompóval és kijelzőkkel
  • A Hamburg Tag und Nacht tulajdonosai zökkenőmentesen vezethetnek a korábbi 109-es és 688-as járatokon is.

A kiegészítő német és angol nyelven, letölthető, valamint dobozos formában fog megjelenni. A digitális változatért 19,95€-t, a dobozosért 24,99€-t kell fizetnünk.

Hozzászólások
Hasonló bejegyzések